5 bespaartips voor een stedentrip

 

Zou je graag een stedentrip willen boeken, maar ben je op zoek naar een aantal mogelijkheden om te besparen op je vakantie? Dat kan! Wij hebben alvast vijf interessante tips op een rijtje gezet die er voor kunnen zorgen dat jouw volgende stedentrip een stuk voordeliger uitpakt!

Maak handig gebruik van vroegboekkortingen

Ben je iemand die graag alles ruime tijd op voorhand plant? Geldt dat ook voor een stedentrip? In dat geval is het altijd interessant om even het actuele aanbod aan vroegboekkortingen onder de loep te nemen. Deze vroegboekkortingen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je kan rekenen op een interessante korting op je vakantie of kan je een gratis reisverzekering voorschotelen. In ieder geval, wanneer je een stedentrip ruim op voorhand wenst vast te leggen kan je steevast rekenen op een interessant financieel voordeel.

Boek een vliegticket bij een lagekostenmaatschappij

De prijs die in rekening wordt gebracht voor een vliegticket kan aanzienlijke verschillen vertonen. De klassieke luchtvaartmaatschappijen staan uiteraard bekend omwille van hun kwaliteit en uitstekende dienstverlening, maar je betaalt er veelal een aanzienlijk hoger prijskaartje voor. Door een beroep te doen op de mogelijkheden van een lagekostenmaatschappij is dit doorgaans niet het geval. Zij vliegen je naar de stedentripbestemming van je keuze tegen de best mogelijke prijs. Let wel, voor diverse extra’s zoals een koffer buiten je handbagage kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Last minutes garanderen een scherpe prijs

Een last minute zonvakantie zorgt er voor dat je gegarandeerd kan rekenen op een laag prijskaartje. Hetzelfde geldt ook voor een stedentrip. Nagenoeg iedere dag zijn er op het internet interessante mogelijkheden terug te vinden om meteen een boeking te doen en de volgende dag reeds te vertrekken tegen een haast ongekend scherp prijskaartje. Wil je graag een stedentrip ondernemen? Controleer dan zeker en vast het actuele aanbod aan last minutes!

Boek hotel en vliegticket los van elkaar

Verschillende boekingssites op het internet maken het tegenwoordig op zeer eenvoudige wijze mogelijk om zowel een hotel als vliegticket los van elkaar te boeken. Dat is interessant, want op die manier kan je voor beide mogelijkheden de voordeligste opties selecteren. Bovendien vlieg je alleen met de beste luchtvaartmaatschappij en hou je alles in eigen handen. Het zelf en individueel boeken van een hotel en vliegticket zorgt er dan ook voor dat je niet alleen steeds kan rekenen op een praktisch, maar ook op een financieel voordeel.

Reis uitsluitend met handbagage

Veel reizigers zien het wel eens over het hoofd, maar het meenemen van bagage die niet mee in de cabine kan brengt een aanzienlijke meerprijs met zich mee. Stedentrippers die er graag alles aan willen doen om de kostprijs van hun vakantie tot een minimum te beperken doen er dan ook steeds goed aan om uitsluitend handbagage mee te nemen. Op die manier voorkom je extra kosten en kan je, je bagage ook nog eens ten allen tijde bij jou houden tijdens de vlucht. Let wel, aan handbagage Ryanair zijn net zoals bij menig andere lagekostenmaatschappij vrij strenge voorwaarden verbonden.

About the Author

Leave a Reply

*