Auto Huren Ibiza

Ibiza verkennen die je natuurlijk met een huurauto! Het huren van een auto hoeft helemaal niet zo duur te zijn en geeft je een grote vrijheid. Je kunt namelijk eenvoudig over het eiland rijden en interessante plekken aandoen. Omdat Ibiza zo’n 3x zo groot is als het eiland Texel is een auto eigenlijk wel een must. Van noord naar zuid is het eiland ongeveer 41 kilometer lang. Van oost naar west is het zo’n 20 kilometer breed.

Autoverhuurders vergelijken

Ook op Ibiza kun je een auto bij verschillende partijen huren. Denk aan bekende namen zoals Avis, Europecar,l Hertz en Budget. Om de beste prijs te vinden is het van belang dat je de autobedrijven met elkaar vergelijkt. Zo kan het zijn dat een bepaalde verhuurder hogere tarieven kent dan een andere. De reden hiervoor is niet altijd bekend. Zo kan er sprake zijn van een veel huurders bijvoorbeeld. Als er nog maar weinig auto’s beschikbaar zijn kan de prijs stijgen. Vergelijk auto huren Ibiza en ontdek het scherpste tarief van dit moment.

Beleef Ibiza

Als je al een keer op Ibiza bent geweest dan weet je dat het eiland de perfecte plek is voor een welverdiende vakantie. Ben je er nog nooit geweest dan wordt het hoog tijd om er een bezoek aan te brengen. Ibiza kent een geweldig uitgaansleven en prachtige stranden waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Op Ibiza Magazine kun je ontdekken wat de mogelijkheden zijn op dit eiland. Ontdek, vertrek en geniet!

About the Author

Leave a Reply