Boek op het goede moment

Op zoek naar een voordelige vakantie naar een leuke bestemming? Maar heb je een beperkt budget en zie je het daarom niet zitten om de maximale prijs te betalen. De TV is net stuk? En je telefoon is ook wel aan vervanging toe? Dan moet je misschien wel keuzes maken, maar dan is het ook wel leuk als je op zoek gaat en kan naar een vakantie die net wat leuker en aantrekkelijker geprijsd is zodat je en een nieuwe telefoon kunt aanschaffen, maar ook nog op vakantie kunt. Hoe moet je dat doen? Wat zijn de beste momenten om een vakantie te boeken? Wij zetten een aantal tips op een rijtje die je daarbij kunnen helpen.

Start op tijd
Probeer wat flexibiliteit in te bouwen en zorg ervoor dat je niet gebonden bent aan 1 specifieke vertrek of aankomstdatum. Het kan je soms een paar honderd euro schelen als je net een paar dagen eerder of later kunt vertrekken. Door lekker ruim van tevoren te beginnen met het zoeken naar de juiste reis en het juiste moment weet je ook zeker dat er nog genoeg aanbod is. En des te vroeger je boekt, des te goedkoper de reis meestal is.

Boek op de juiste dag
De meeste aanbieders verleiden je met vroegboekkorting als je er lekker vroeg bij bent of met lastminutes als je op het laatste moment toch nog wel weg wilt voor een leuke prijs. Hier zitten absoluut goede aanbiedingen tussen, maar heb je ook wel eens gekeken naar de dagaanbiedingen op bijvoorbeeld Black Friday of Singles Day? Dit zijn dagen waarop er vaak hele hoge kortingen worden gegeven, maar die wel alleen maar op deze ene dag te boeken zijn.

Vergelijk altijd even
Heb je de reis gevonden die je wel zou willen boeken? Toets dan in Google dat hotel ook nog even in en vergelijk nog wat meer aanbieders. Daar kan een flink verschil inzitten. En zo kun je toch nog weer wat extra zakgeld verdienen voor tijdens je vakantie. Elke euro kun je tenslotte maar een keer uitgeven.

Heb je de juiste voordelige vakantie naar een leuke bestemming gevonden? Heel veel plezier!

About the Author

Leave a Reply