Genieten van Corfu

Elk jaar weer besluiten duizenden Nederlanders een bezoek te brengen aan het Griekse eiland Corfu. Niet gek als je bedenkt dat dit gebied enorm veel te bieden heeft. Je kunt je hart ophalen in één van de vele pittoreske dorpjes of genieten van zon, zee en strand. Ook wandelliefhebbers kunnen terecht op dit prachtige eiland. Het landschap op Corfu is zeer divers. Zo kun je mooie wandelingen maken door het bergachtige noorden bijvoorbeeld. Geniet van het groene landschap met tal van olijfbomen. Daarnaast maak je kennis met mooie dieren, waaronder watervogels. Kortom, Corfu is een geweldige bestemming.

Shoppen en uitgaan
Ben je een echt feestbeest en wil je lekker losgaan? Breng dan een bezoek aan Corfu-stad. Je vakantie Corfu wordt hierdoor nog leuker! In dit levendige deel van Corfu vind je tal van winkeltjes, smalle straatjes, barretjes en andere uitgaansmogelijkheden. In de zomer kan de temperatuur aardig oplopen. Het is dan ook verstandig om een bezoekje aan de winkels ’s avonds te laten plaatsvinden. In de avond is het gezellig druk in de stad. Dankzij de vele restaurants en uitgaansgelegenheden kun je altijd wel een leuk plekje vinden!

Zon, zee en strand
Ben je meer een strandliefhebber? Breng dan eens een bezoek aan Paleokastritsa. Hier komen in de zomer tal van mensen die genieten van de prachtige kiezelstranden. Vanaf deze plek kun je ook mee met één van de vele boottochten naar verlaten strandjes en ondergrondse grotten. Ook is het mogelijkheden om te duiken en zo kennis te maken met de wereld onder water. Een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten!

Boek je vakantie naar Corfu
Als je naar Corfu op vakantie wilt heb je qua boekingsmogelijkheden twee opties. Of je boekt ver van tevoren. Dan maak je meestal kans op vroegboekkorting. Of je wacht tot het laatste moment. Dan heb je vaak last minute korting. Met één van deze twee opties ga je hoe dan ook geld besparen. Zo kun je betaalbaar op vakantie naar Corfu!

About the Author

Leave a Reply