Goedkoopste vliegtickets

Als je op vakantie wilt gaan dan kan de zoektocht naar een goedkoop vliegticket lang zijn. Of niet? Lang zoeken hoeft tegenwoordig eigenlijk niet. Goedkoopste vliegtickets vind je eenvoudig en binnen 5 minuten. Hoe werkt het? Vul je vertrek en bestemming in en de data waarop je wilt vliegen. Het zoeksysteem gaat vervolgens op zoek naar de meest gunstige tickets. Als je een passend vliegticket hebt gevonden kun je deze direct boeken via internet. Zo ben je zeker van de getoonde prijs!

Boek op tijd

De meeste gevallen geldt, hoe sneller je boekt, des te goedkoper je uit bent. Als je bijvoorbeeld in december op vakantie wilt, ga dan het liefst maanden voor de vertrekdatum al op zoek naar de goedkoopste vliegtickets. Als je een ticket slechts enkele dagen of weken voor de vertrekdatum boekt ben je bijna altijd duurder uit.

Directe vlucht of overstap?

Kijk ook altijd goed naar de vluchtgegevens. Is er sprake van een directe vlucht of zijn er 1 of 2 stops. Vooral naar verre bestemmingen kun je te maken krijgen met tussenstops. Tickets met tussenstops zijn niet altijd duurder, soms zelfs goedkoper. Houd wel rekening met een langere reistijd als je moet overstappen.

Online betalen

Bij het boeken van een goedkoop vliegticket kun je altijd online betalen. De voorkeur gaat uit net een creditcard, maar je kunt soms ook met iDEAL betalen. Zorg er wel voor dat je de juiste passagiersgegevens invult bij je boeking, zo voorkom je problemen op het vliegveld. Verkeerde gegevens leiden vaak tot extra betalingen op de luchthaven. Dat is natuurlijk zonde!

Een welverdiende vakantie toegewenst

Wij willen je alvast een hele prettige vliegreis en vakantie toewensen!

About the Author

Leave a Reply