Mayrhofen, Oostenrijk

Ben je op zoek naar een leuke plek in Oostenrijk, voor de komende winter? Als er één plek is waar je een heerlijke wintersportvakantie kunt beleven, dan is het Mayrhofen wel. Dit dorp ligt in het Zillertal gebied en is een heerlijke bestemming, zowel zonder als met kinderen.

Wintersportvakantie

Tijdens de wintersportvakantie kun je genieten van het mooie landschap, veel sneeuw en natuurlijk kun je skiën of snowboarden. Een uniek element is de afdaling bij Harakiri. Dat is namelijk de steilste afdaling van Oostenrijk. Een uitdaging voor de gevorderde skiër dus!

Ook goed vertoeven in de zomer

Als je dacht dat Mayrhofen alleen in de winter interessant is, dan heb je het mis. Steeds meer mensen ontdekken Mayrhofen ook als zomervakantiebestemming. De mooie natuurlijk is de perfecte plek als je van wandelen of fietsen houdt. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes, voor zowel gevorderden als beginners. Daarnaast vindt je natuurlijk tal van cafés en restaurants waar je even lekker wat kunt drinken of eten. Kortom, Mayrhofen is de perfecte vakantiebestemming. Zowel in de winter als zomer beleef je een adembenemende vakantie!

About the Author

Leave a Reply

*