Rondreizen door Afrika

Het is een mooi continent welke perfect geschikt is voor rondreizen. Veel mensen maken een safari rondreis in Zuid-Afrika, Tanzania of Kenya. Het is ook mooi om de vele andere landen te bezoeken. De levendigheid in Nigeria, rust op Zanzibar en ook de resorts in Marokko. Het is mogelijk om echte avonturen te beleven in Afrika. Het is goed om een rondreis door Afrika te plannen. Kom in contact met de lokale bevolking en zie de onbedorven en pure natuur. Het is mooi om de kansen te pakken om een mooie tijd te hebben in Afrika. Graag bespreken we een aantal landen. Wil je meer weten over rondreizen in Zuid-Afrika bezoek dan de website Rondreis.com. Hier vind je meer informatie over dit onderwerp.   

Rondreis Botswana

De Victoria Watervallen, de safari’s en de uitgestrekte vlakten. Het is geweldig om de hyena’s te zien, olifanten te bewonderen en om de zonsondergang te zien. Het is heerlijk om alle dieren te zien en te ontmoeten tijdens een rondreis door Botswana.

Rondreis Ethiopië

Er zijn veel mooie monumenten te bewonderen. Het is een boeiende bestemming. Het land is erg sterk en de mensen zijn erg warm en hartelijk. Als toerist voel je jezelf thuis hier.

Rondreis Kaapverdië

Voor de Westkust van Afrika liggen de Kaapverdische eilanden. Het is een archipel waar ieder eiland een eigen karakter heeft. Bezoek ze allemaal. Er is een subtropisch klimaat waar iedereen van kan genieten. Er is ook veel cultuur!

Rondreis Kenia

Kenia heeft veel te bieden. Het Is mogelijk om naar de Atlantische Oceaan te gaan bij Mombasa. Vervolgens reist men per trein naar Nairobi door de natuurparken. Waar in de wereld is dit mogelijk? Het is mogelijk om naar de Masai Mara te gaan om er de big five te spotten op een safari in Kenia. Hier is de natuur nog hoe het was. Het is mooi om ook naar het Naivasha Meer te gaan en er een boottocht te maken. Bij Lake Nakuru zijn er de Flamingo’s. Het is goed om alles te spotten en te bekijken. Het is een land waar de mensen vriendelijk zijn en je graag helpen. Natuurlijk is het wel belangrijk om niet verdwaalt te raken. Een uitstapje naar Kibera is ook erg boeiend. Het is de grootste sloppenwijk van Afrika. Bezoek daarna Karen en ga naar The Hub. Het is verrassend hoe geweldig de winkelcentra zijn en ook het contrast met de arme wijken. Het is mogelijk om een Oost Afrika visum te nemen. Het is dan mogelijk om ook naar Tanzania te gaan, Oeganda en Rwanda. Ze hebben allemaal hun eigen identiteit en moois.

Rondreis Madagascar

Het land heeft een unieke flora en fauna. Het is een groot eiland aan de Oostkust van Afrika. Het is een eiland waar veel nationale parken zijn en de dieren en planten erg mooi zijn. Geniet ook van de thermale baden van Antsirabe. Het is volop ontspannen.

Rondreis Marokko

Iets dichter bij ons eigen land ligt natuurlijk Marokko. Het is een geweldig land. Er zijn mooie stranden en ook is er veel cultuur. Bezoek de koningssteden Marrakech, Rabat en Fes. Het is heerlijk om dit exotische land te bezoeken met haar rijke geschiedenis. Bezoek ook het Atlasgebergte en de woestijn.

Rondreis Oeganda

Het land kent prachtige nationale parken. Er zijn nijlpaarden, krokodillen, olifanten, buffels, leeuwen en ook veel vogels. Het is mooi om ook naar de parken te gaan om er de berggorilla’s te zien en te bewonderen. Het land is zeer rijk aan geweldige natuur!

Rondreis Tanzania

Het land grenst aan Kenia. Het is een geweldig land met veel natuur, wildparken en mogelijkheden om een geweldige vakantie te hebben. Combineer de reis met een bezoek aan het eiland Zanzibar. Het is onderdeel van Tanzania en zeer mooi. Het is geweldig om hier volop te genieten van de zee, het strand en het mooie weer. Vergeet niet de schildpadden te bezoeken.

About the Author